Nova dražba Murine imovine 29. kolovoza

Bez autora
Jul 28 2011

Stečajni upravitelj slovenske tekstilne tvrtke Mura Branko Đorđević za 29. kolovoza raspisao je dražbu na kojoj će se ponuditi Murina imovina po početnoj cijeni od 9,65 milijuna eura. U spomenutu je cijenu uključeno poduzeće Mura in partnerji, robna marka te nekretnine i oprema u sjedištu društva u Murskoj Soboti. Ponuđači će za sudjelovanje na dražbi morati uplatiti milijun eura jamčevine ili predočiti odgovarajuću bankovnu garanciju. Isto kao i na dražbi 30. svibnja, na kojoj nije bilo interesenata, u paketu će, uz navedeno, na raspolaganju biti i 99,75-postotni udio zagrebačkog društva Mura trgovina i usluge.

Nova dražba Murine imovine 29. kolovozaStečajni upravitelj slovenske tekstilne tvrtke Mura Branko Đorđević za 29. kolovoza raspisao je dražbu na kojoj će se ponuditi Murina imovina po početnoj cijeni od 9,65 milijuna eura.

U spomenutu je cijenu uključeno poduzeće Mura in partnerji, robna marka te nekretnine i oprema u sjedištu društva u Murskoj Soboti.

Ponuđači će za sudjelovanje na dražbi morati uplatiti milijun eura jamčevine ili predočiti odgovarajuću bankovnu garanciju. Isto kao i na dražbi 30. svibnja, na kojoj nije bilo interesenata, u paketu će, uz navedeno, na raspolaganju biti i 99,75-postotni udio zagrebačkog društva Mura trgovina i usluge.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik